tiistai 7. toukokuuta 2019

Mun zen on hukassa..

  Monena päivänä olen aloittanut kirjoittamaan blogia, tai viimeistelemään puoliksi valmiita tekstejä. En vain löydä sitä omaa flowta...  Elämässäni on tällä hetkellä perheestä riippumattomia kuormittavia asioita, jotka syö keskittymistä, rauhoittumista...

..Mun zen on hukassa.

  Kaiken aikani panostan perheeseen ja meidän hyvinvointiin. Tapani mukaan yritän ammentaa voimaa kiitollisuudesta ja nauttia kaikesta ihanasta elämässäni.  Tiedättekö sen tunteen, kun on kuormitusta, työstä tai mistä vaan...saattaa elämäntapa remontit jäädä jäähylle ja kaivetaan karkki kätköt kaapista ja WHAT THE HELL! Ei se ota jos ei annakkaan!!
 Mut hei! Hyvät ruokailu ja liikuntatavat sekä lepo ja positiivinen elämänasenne tukee  niitä alamäkiä. Jaksaa paremmin nousta ylöspäin!

 Mä olen jatkanut mun ketoilua ja tuloksia on tullut paremmin, kuin luulinkaan. Senttejä lähtenyt. Paino pudonnut. Makean nälkä edelleen Poissa ja päänsäryt tipotiessä. Jes! Hyväsatu!
JA todella uskomatonta, mutta IHO! iho on kuulas ja hyvännäköinen!

 Aion jatkaa näin, niin kauan, kun hyvältä tuntuu. Olen opetellut tekemään paljon keto-herkkuja, keto-leipää ja keto-pastaa! Ja tutustunut ihaniin uusiin makuelämyksiin.
Periaatteessa kun näkee vähän vaivaa, niin ei tule ajatelleeksikaan, että jostain pitäisi luopua. Ehkä jossain vaiheessa jaan lemppari reseptejäni tänne kokeiltavaksi. Omat kokeilut vaatii hienosäätöä, mutta niin hyviä terveellisiä ja herkullisia reseptejä löytyy valmiina, että voisin piakkoin jakaa ne teidän kanssa, jotta kaikki keventäjätkin saa herkutella ennen bikini kautta..😂😂😂
 Muutkin hyvänmielen ja hyvinvoinnin vinkit on takataskussa odottamassa sitä, että pääsen jakamaan niitä teille💃😁

  Hei. Tarkoitus ei ole olla ärsyttävän mysteerinen ja vihjailla huolista..avaan niitä tänne, kunhan aika on oikea...ja solmut aukeaa..

 Siihen saakka, nautitaan keväästä ja toisistamme. Liikutaan, ulkoillaan ja levätään.
Itse aion piristää itseäni lähtemällä ulkoilemaan. laittamalla raidat itselleni. Saunon ja syön ... Teen kasvo,jalka ja kynsihoidot.
Pidetään tyttären kanssa kauneus ja selfcare ilta ja laitetaan pojat vaikka pihalle 😁😁
 Tai pistetään Vesa lakkailee meidän kynnet🌞😂🌞😂

ihan parasta viikkoa kaikille! Ja muista, että auringon pitää ensin laskea, ennen kuin se voi nousta❤Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvinvointi. Kiitos hyvin voin...

 Se olisi elokuu! Pian alkaa lasten koulut ja arki alkaa rullaamaan.  Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kesä olisi ohi. Nautitaan vapaa...